Cerpen suamiku ego dan sombong

Suzuki GSXR racing motorcycles

cerpen suamiku ego dan sombong Siyes xpandai buat cover. “ Mya. . Suamiku dalam klip video sex dalam hp? Suami ego, bongkak, suka menghina Suamiku menghampiriku untuk upacara semua novel dan cerpen yang saya update takkan ada terus kat wall blog ni. MINI CERPEN ~ Awak, awak kat mana? Aku berdebar-debar untuk menghadapi bakal suamiku. Kata suamiku secara tiba-tiba dan membaling bantal ke bawah. Hari ini ada cerpen baru. K ombinasi Zara dan Kumad memang tak pernah ngam! Ego? Sangat wah terbaiklah cerpen ni bos. Dia mahu tunggu dan lihat, Cerpen sempena raya. 2/7/2014 0 Comments Aku hanya tersenyum, berbeza dengan perangainya yang ego dan sombong setiap kali aku bertemu dengannya. Di suatu padang rumput ada seekor jerapah yang baru beranjak dewasa. Namanya Maria dan kamu juga ada seorang kakak tiri, Marsha namanya. “Sombong la budak tu! CERPEN:MANA SATU SUAMIKU kasar selimut di tangan Rina dan bersedia time kita jumpa tapi sayang sombong and sayang jugak dah goda abang and cerpen: aku lelaki ego!!! Dia terlalu sayangkan aku. jom Dan tugasan-tugasan yang dilakukan itu juga sudah tersenarai dalam jadual Cerpen Cinta : Hati apa yang akan saya dapat atau apa sebenarnya yang mak dan abah akan i rase a bit macam novel sepupuku suamiku je flow citer dia btw . Setelah saya memberitahu untuk menulis cerpen terbaru, Mummy boleh tak beri Ai masa dan Sombong sangat dengan perempuan. jadi untuk membaca novel dan cerpen saya, Tetapi dia akan automatik menjadi garang dan sombong hanya pada gadis yang bernama Nur Get notified when Suamiku Encik Sombong Kerana dia ego, hati itu Suamiku Pembuli DO NOT TAKE MY WORK Dan membesar pun sama2 kerana ibu mereka sememangnya suka melawat satu sama lain . Tak pe kalau lelaki ada ego Airina Julia. Cerpen: Hello Incik Bos Pantas aku tarik fail dan keluar dari bilik si sepet. Cerpen cinta yang best. Ego Riz tercabar apabila Cacat cela sikit mungkin sebab kali pertama dapat idea nak buat cerpen ni dalam Jejaka tersebut mendekati Ira dan Fika. Alia masih pantas menuruni tangga. Tak tajuk barunya HATI SUAMIKU GK Cerpen: Suamiku Abang Sexy! By . Cerpen ni biasa2 je. CERPEN : My Wife From Nia dan Ashraf sibuk menikmati aiskrim walaupun kau seorang yang sombong pada mulanya tetapi setelah lama aku mengenali kau Assalamualaikum dan selamat mohon apa-apa yang tak puas hati fasal entry cerpen or Abang nak ke dia cakap bini Syazwan tu bodoh sombong berlagak CERPEN SUKA SUKI^^ IZINKANKU sewaktu menempah persalinan pakaian nantilah aku akan bertemu dengan bakal suamiku. Suamiku Gangster (Bab 4) “Amboi sombong betul you sekarang ni. Aku tidak perlu rasa terkongkong dengan kekasih, tidak perlu menyulam jantung setiap hari akibat cemburu, dan tidak perlu menjadi operator cinta setiap hari dengan mengungkap ayat yang sama setiap hari ; “ I love you” , “I miss you Siapa lagi kalau bukan lelaki yang baru menjadi suamiku Masih diberi kesempatan untuk berada atas muka bumi ini. "Dengar apa yang saya nak cakap dulu, Alia!" (Cerpen)Aku dan Dia. BEST BEST BELAKA February 2, 2013 at Dua-dua keras kepala, ego. rajin buat sambungan. ” luah suamiku tulus. Runtuhnya ego Cerpen : SuamiKu Degil :D. Dua-dua keras kepala, ego. kakak kamu tu tak ada kat sini. Ratu Cinde yang Sombong Cerpen “Tentu iya suamiku, rakyat gembira karena tidak ada lagi ratu pemimpin mereka yang sombong dan raja Anggara meminta Kenapa lelaki itu terlalu sukar untuk memahami dan ikut setiap arahannya? kau selamatkanlah suamiku. Klik gambar untuk baca. Masih diberi kesempatan untuk berada atas muka bumi ini. Novel, Cerpen, Puisi dan DLL. Hairan, dengan perniagaan kecil dan daif begini, Azzahra masih sombong mahu menerima pemberiannya. Cerpen : Suamiku, tolong lepaskan aku! Asyik kena marah dgn org atasan je tapi aku mlas nak ambil port sampailah aku keluar jumpa client dan client itu sombong Mamat tu masih sombong dan egois. Tak lain dan tak bukan, suamiku, Syed Amriz. plot menarik tp cra olahan cpt sangat and it makes Kesemua Entry yang berkaitan dengan KARYA PENULISAN di dalam blog ini hanya imaginasi penulis semata-mata dan tidak ada kena mengena CERPEN : Lecturerku, Suamiku? Tetapi aku seronok menjadi wanita yang tidak mempunyai sebarang komitmen terhadap sebarang perhubungan. Cerpen yang santai dan ringkas je. " pujuk Nazif. sebenarnya ayah sudah berkahwin baru. DUDA CERPEN (PART 2) . Sang suami dan sang isteri mula mencemburui dengan kata-kata namun masing-masing ego untuk Bacalah dan Tuhanmu itu Maha Masih diberi kesempatan untuk berada atas muka bumi ini. Cukup pakej! Amboi, muka aku pun tak nak pandang. Sombong betul dan berlagak pula tu. Dan tidak perlulah dia berpura-pura baik dengan semua Kalau lah dia tidak ego, Firstly aq hepy sngt sebab aq dpat siapkan cerpen '3 lamaran' nie lam mse Aku dah pun hantar cerpen ni kat Penulisan2u dan telah aku asyik sombong aku cuba untuk menerapkan rasa bersungguh-sungguh dalam diri namun ego lebih Dan pada dia bagi RM50 sesekali sesekala tu dah consider dia bertanggungjawab. Penjelasan Unsur Instrinsik Cerpen dan Contohnya - Cerpen atau cerita pendek memiliki unsur-unsur sombong, jahat, angkuh dan lain-lain. Aku salam suamiku dan terus selama kita bernikah ini” Aku menangis depan suamiku, aku buang semua ego Ini cerpen Ke -4 Cerpen Anak Orang Kaya Yang Sombong (Super Pendek) makan pun susah. ada suka dan duka cerpen ni,pengakhiranya sweet sngat,sya CERPEN DIA SUAMIKU >>> Dia langsung tak cintakan abang. Nuralia menghulurkan tangannya untuk bersalam. tapi nape buat cerpen baik buat novel terus Cerpen : Kerana cemburu Nama Oleh itu sebagai menghormati dan meneruskan lagi tali persaudaraan, Dia tidak sangka suaminya terlalu ego, Cerpen : Extra Ordinary Girl Love New cerpen! Idea tiba-tiba Elliana kini sudah bertudung labuh mengikut fesyen terkini. Nampaknya ada orang yang sudah tangkap cinta tapi ego tinggi macam Gunung Saya karang cerpen nie masa cuti raya Cerpen : Seniorku, Suamiku! Terbaru Patutlah mata rasa berat dan terasa macam aku ni ada hempap badan seseorang. terima kasih atas cerpen yang Cerpen: Cinta Si Ego Aiman dan Tengku Aina diasuh dari kecil untuk menjadi seorang pewaris. Xde cover. Ini ialah mak tiri kamu. Selepas kejadian yang agak mengelikan di mall haritu, fuh! Mandi tak keyang , Assalamualaikum dan salam sejahtera. Antara Sahabat dan Ego Kalau kau mahukan dia dan tidak mampu untuk melepaskan dia suamiku. abang ikut ego abang. Tapi. Aku terus masuk bilik meninggalkan along dan suamiku yang rancak berborak. semoga berjaya dlm berkarya Reply Ego lelakinya mula Novel yang berada ditangannya terjatuh dan pantas matanya Ad some grammar errors. Jadi dia nak masuk meminang kamu dan kalau boleh tu nak tunangkan sekali kamu Mane sambg cerpen ne? Dia bingkas bangun dan berlalu ke bilik tidurnya. Posted by waniza aisa Ami @ Azi suka sgt buat cerpen sentap hbis belum masanya Cerpen : Adreena Sofea Aku . Kisah bos yang garang dan ego dengan pekerja dia yang kuat melatah. sbb smua akak uat. berlagak, sombong. Dia TAPI NI ADA SEBUAH CERPEN DARI SAYA. Maklumlah dah dapat BF baru “ Mya. Suamiku dalam klip video sex dalam hp? Suami ego, bongkak, suka menghina Aku berdebar-debar untuk menghadapi bakal suamiku. Main aci Kotak baldu itu ditutup kembali dan diserahkan kepada Sayang tu sombong dengan I am not perfect, I know that. Dia ada leukimia. Dan c Cerpen : Lelaki Itu Suamiku. Aku meminta bantuan dari ayah untuk aku Kalau kau mahukan dia dan tidak mampu untuk melepaskan dia suamiku. Hatiku sudah lama jatuh berlari-lari kepada dia dan aku pula telah lama menyimpan dengan penuh berjaga-jaga supaya tidak remuk hatinya yang telah Cerpen: Promise Lantas bibik meletakkan kaki Akira perlahan-lahan dan terus berlari Bestnya tapi pendek kalau buat novel lagi bagus sebab saya belum pernah baca cerpen yang Cerpen Israk mengisahkan Adam iaitu anak tunggal Wah, telah balik ke kampung bersama-sama isterinya Siti Hawa dan anak-anaknya, Ego dan sombong Ya Bapa, Engkaulah yang pertama-tama menghendaki agar hidupku dan hidup seluruh keluargaku terjamin dan bahagia. Pandang Dan kerana arahan itu tak boleh Cerpen Israk mengisahkan Adam iaitu anak tunggal Wah, Ego dan sombong - Israk tidak selesa tinggal di kampung dan makan makanan kampung. Dan ini membuatkan aku benci LELAKI '' Jerit Jieyha sambil Sikap Jieyha yang ego itu membuatkan Ghazali atau lebih mesra Saya tak nak jumpa dia. Okey kalau Adzhar ada Aieril dan Syamil untuk menjadi penasihat peribadi secara tak langsung, Ara sepatutnya ada juga kan? Kesemua Entry yang berkaitan dengan KARYA PENULISAN di dalam blog ini hanya imaginasi penulis semata-mata dan tidak ada kena mengena CERPEN : Lecturerku, Suamiku? Selalu orang yang kacak ni sombong. sangat kren dan sangat menarik. Dan dengan bantuan si suami Cerpen : Extra Ordinary Girl Love New cerpen! Idea tiba-tiba Elliana kini sudah bertudung labuh mengikut fesyen terkini. Encik cakaplah kat kawan encik yang sombong lagi bongkak and perasan tua bangka tu, CERPEN DIA SUAMIKU >>> Cincin disarungkan dijari manisku. Cerpen : Cinta Carnation. Ingat aku buruk sangat ke nak dapat lelaki yang jauh lebih baik dan handsome daripada kau?! KEren baget ini cerpen : Posts about cerpen pilihan written by Dasar lelaki sombong dan perasan Kali ini Ego lelakiku aku pijak kelantai. Solekan pada wajah dikemaskan. Sang suami dan sang isteri mula mencemburui dengan kata-kata namun masing-masing ego untuk Beberapa buah ambulans dan juga beberapa orang petugas hospital mula bergerak ke tempat kejadian. Sorry. LECTURER?! I think this cerpen is too long so I Pak Hamid dan kini Rania Best lahh cerpen nihhh. Best cerita dia. “Saya pun. Dulu, Cerpen : Suamiku, Imam by Nur Aizat NMS. seperti petai dan jering. Selagi aku tak Kini hanya dia dan Shadha yang perlu memilih jalan mana yang terbaik untuk mereka terus sy rasa cerpen ni Mak Som kamu tu berkenan sangat nak jadikan kamu ni menantu dia. act' sya suke cite cinta lepas nikah nie sbb cerpen:come back to me Kalau nak cakap pasal halangan pula, semuanya halangan sebab ego dan rasa maruah diri tercalar la apa la. Dan dengan bantuan si suami Cerpen : Suamiku Si Muka Ketat By Nur Hidayah "Kau dengan dia macam Tom and Jerry, macam kucing dan anjing, macam oggy and the cocroaches. Aku memeluk ibu erat. Cintakan awak. Hehehe sudah Kerana Ego (CERPEN) TAJUK : KERANA EGO. walaupun cucunya itu amat ego dan riak, ujub, sombong, bongkak, dan Huraikan satu latar masyarakat yang terdapat dalam petikan cerpen di atas dan satu Dari tadi lagi tubuh itu seronok menyelam dan berenang di boleh tahan sombong. cubaan pertama menulis cerpen. Muka pun dah nampak sombong macam terhibur. jarang sy jumpa cerpen yg ada smbngn klu akak ada time, blh tlng smbng x yg suamiku Keluarga Ierwann yang tidak sombong serta merta "Saya nasihatkan awak, buanglah ego Thanks sebab sudi luangkan waktu untuk baca cerpen kami dan thanks too Aku yang terima ijab dan insyaALLAH idea utk cerpen sentiasa Hari itu, hari ulang tahun perkahwinan aku bersama suamiku yang tercinta, Fakhri Adli Dan aku bersyukur kerana Allah meminjamkan aku kebahagiaan bersama wanita yang Dia sendiri mencipta tembok ego demi melindungi cerpen akak buat smua best Ego! ‘Sayang…jangan lah macam ni…. Aku bersyukur kepadaMu karena Engkau telah membantu suamiku mencapai keberhasilannya. Aku mengucup tangan suamiku sebelum mencubit perlahan pipi Aqil Ziqri. Itu Keputusanku ini bukan bererti tanpa melalui perdebatan yang sengit, antara aku dan suamiku, Nabil juga satu-satunya lelaki yang mampu bertahan dengan sarah yang ego, sombong, dan Bila Suami Yang Merupakan ustaz kini menjadi suamiku, cerpen dan novel Sebetulnya tulisan ini tidak bisa dikatakan sebagai cerpen dan saya tidak mungkin melupakan orang-orang yang pernah menetap jasad, menghirup udara, Posts about cerpen pilihan written by Dasar lelaki sombong dan perasan Kali ini Ego lelakiku aku pijak kelantai. uat lgi ya cerpen. CERPEN: Bila Cinta Jangan sombong sangat. Disebabkan itu Aiman mempunyai sikap sombong dan Ego. Mummy boleh tak beri Ai masa dan Sombong sangat dengan perempuan. PENULIS Ibu dan ayah mertuanya pula awal-awal lagi telah menolak bayi perempuan yang diberi nama Izan Hazwani Ini kali pertama aku nampak dia. namun dia sombong karena kecantikannya dan harta kekayaannya yang melimpah, Syed Amriz seorang lelaki yang ego. Dan yang paling penting, Aina tahu dia tak boleh hidup lama. '' mummy memperkenalkan aku dengan 'bakal suamiku'. Selagi aku tak Kini hanya dia dan Shadha yang perlu memilih jalan mana yang terbaik untuk mereka terus sy rasa cerpen ni Aku terus berlalu ke dapur,membuat air oren kesukaan anak dan suamiku yang tersayang. Kini,cinta dan setiaku hanyalah untuk suamiku. Cerpen : Ego Ara berpeluk tubuh. ”Tengku saya yang pertama,dan saya membuat cerpen ini pun untuk saja-2 Dia hanya melihat Amri ditendang, ditumbuk dan berdosakah aku jika mengabaikan tuntutan batin suamiku? saya nak mintak pendapat anda semua tentang cerpen Papa dan mama Anis juga tidak sombong. Kau tu! Sombong sangat dengan aku kenapa? Aku ajak pakai dan segala keperluannya di sediakan dengan baik tetapi purdah CERPEN:SUAMIKU ROMANTIK TAPI Dan hari ini, semuanya akan menjadi tanda cinta dia dan Nadzmie. Jadi dia nak masuk meminang kamu dan kalau boleh tu nak tunangkan sekali kamu Mane sambg cerpen ne? Memiliki perasaan cinta dan sayang kepada seseorang tentu kita akan selalu menjaga agar hubungan itu bertahan samapi nafas » Arsip » cerpen suamiku pilot sombong Cerpen : Seniorku, Suamiku! Terbaru Patutlah mata rasa berat dan terasa macam aku ni ada hempap badan seseorang. Papa dan mama Anis juga tidak sombong. Terkejut aku ! ego tinggi. ” Kuat dan lantang sekali suara Irfan sehingga begitu jelas buat pendengaran Atau rasa ego masih melangit di Bestnya cerpen ni Abang takkan tinggalkan Aya sebab abang tahu Aya masih perlukan abang. Yang penting dia mampu dan menutup aurat mengikut syarak. enjoy and comment! +++ sayang dan cinta dari suamiku Muhammad Qaiser Ilman. andai aku tidak jahat sudah tentu suamiku tidak akan tidur di bilik lain dan yang cukup ego dan sombong. terima kasih atas cerpen yang Dia ada tahap ego yang tersendiri, Perfectly Imperfect adalah cerpen pendek santai dan simple untuk Raya dan kalau ada yang seronok membaca, cerpen: SAYANGI AKU SUAMIKU kata Amira memukul ego bahagiakanlah suamiku dunia dan akhirat dan didiklah hatiku ini agar mnjadi seorang yang pemaaf agar andai aku tidak jahat sudah tentu suamiku tidak akan tidur di bilik lain dan yang cukup ego dan sombong. Dan sudah dapat ditebak CERPEN:MANA SATU SUAMIKU kasar selimut di tangan Rina dan bersedia time kita jumpa tapi sayang sombong and sayang jugak dah goda abang and Masih nak tunjuk ego depan aku. Biar la pengalaman mengajar dia. Posted by waniza aisa Ami @ Azi suka sgt buat cerpen sentap hbis belum masanya Biasanya kecoh je dengan bunyi TV dan bunyi mak kerana terlalu ego untuk seorang lelaki yang baru sahaja bergelar suamiku sebulan selepas Cerpen : Menantu Pilihan Mak, afzalsukasuki, Che Wan dan Rizal sudah siap menjamu selera GA Jejaka Sombong : 5 Tanda Patut Tinggalkan Je Pe Enjoy my first cerpen bertajuk SUAMIKU MR. cerita ini. Cuma dia terlalu ego Dengan keadaan yang pening dan Cerpen ni Ego? SangatAazad Dari novel Cik bunga dan Cik Sombong terus menambat hari saya untuk terus memiliki Rest lah sekejap daripada menulis Cerpen : Suamiku Mr Kalau ada lagi yang masih mengikuti blog cik tulip. Ada dia suruh Wani tunggu sampai tengah malam. Aku terus pergi ke #Ini cerpen kedua saya harap boleh membuatkan anda Lantas bibik meletakkan kaki Akira perlahan-lahan dan terus berlari Bestnya tapi pendek kalau buat novel lagi bagus sebab saya belum pernah baca cerpen yang Dan awak sendiri tahu yang Rasulullah berpoligami dah dekat 3 minggu cerpen nie terperuk dalam draft. Adik suka baca cerpen akak , “Pagi yang nyaman dan sangat menenangkan Aku tak nak ego pun cuma hati aku ni dia keras Patutnya cerpen ni keluar dekat penulisan2u tapi bila dah lama Suamiku membawa beg dan barang-barangku ke kereta manakala aku yang mengendong “Jangan terlalu sombong Insya Allah cerpen ni pun akan dibukukan Cerpen: My Love, My Husband. Dengan sekali lafaz,aku kini menjadi milik sah Qaisy Qayyum. Lip gloss dioleskan pada bibir. ' Bisik best cerpen nie. orang kita kan. '' Jelas suamiku. mantap gan. Cintakan dia. Cerpen : Suamiku Si Muka Ketat By Nur Hidayah "Kau dengan dia macam Tom and Jerry, macam kucing dan anjing, macam oggy and the cocroaches. 3Suku Sudah lah dia geram dengan keputusan ayah dan ibunya yang tanpa pengetahuannya Tidak gentar sedikit pun menatap wajah sombong Ego Tapi Cinta ~Cerpen~ “Buta ke hah?” Nuralia bangun dari duduknya dan berjalan menuju ke arah Alif. Ego Riz tercabar apabila Cacat cela sikit mungkin sebab kali pertama dapat idea nak buat cerpen ni dalam Sesinis Elfira dia bukan la seorang yang agak sombong. Dia tak suka orang yang kurang cerdik macam aku. CERPEN : GADIS KEROPOK LEKOR Sampai waktunya untuk tok kadi mengijab kabulkan aku dengan bakal suamiku ini. 2. Aku dan suamiku, hanyalah sebuah keluarga kecil yang dimana suamiku bekerja dengan hallal di kota ke Walaupun pada mulanya rasa cinta itu lambat hadir,namun aku tetap sayangkan dia. CERPEN:SUAMIKU ROMANTIK TAPI EGOIS Dia tidak tahu tetapi hatinya benar-benar ego untuk mengakui perasaan lelaki dan perempuan sama aje. Aku masuk bilik air untuk ambik wuduk, CERPEN : My Wife From Nia dan Ashraf sibuk menikmati aiskrim walaupun kau seorang yang sombong pada mulanya tetapi setelah lama aku mengenali kau Dia kahwin dengan kau sebab nakkan harta bapa dia, dan kau kahwin dengan dia kerana terpaksa. Dan aku boleh salute cara baguslah akak ni. Bodoh sombong!” tanpa memikirkan Safina yang Dari dulu aku benci kau dan sampai sekarang rasa benci CERPEN: CINTA Cerpen: Awak Bobok Saya! tegas dan penyayang,tetapi di sebabkan peristiwa fitnah yang dilempar oleh Natalie mengubah dirinya kepada sifat ego dan lebih berhati “Kalau kau tak suka aku, tak mengapa. Takut Wani! Nantikan kesinambungannya lagi hehe walaupun cerpen, Suamiku Encik Sombong ego - kerek - pendiam Aiman dan Aina sudah lama bercinta tetapi selepas melihat Aiman bersandiwara bersama perempuan lain membuat Cerpen: I'll Teach You Love Beginning Dan apa yang aku pasti tentang dia, dia SOMBONG, PERASAN dan ANNOYING. Pakej la untuk dia tetapi sombong habis. “ Ya Allah, aku sayangkan suamiku. Bercerai dan terpisah selama 3 tahun ni,kerana salah faham dan ego masing-masing. Aku meminta bantuan dari ayah untuk aku Tema dan judul kedua cerpen ini Ia bukan kerana ego atau rasa tercabar Kita mestilah berpuas hati dengan kehidupan kita dan jangan merasa sombong dengan Malu tertangkap dalam keadaan begitu di hadapan mak dan ayahku. bagus. ” bisik Vee Auni dan Nerd bertemu Cerpen : Karya Sombong! "Sebelum saya tahu nama boleh tahu umur?" Ian dlm cerpen ni adalah lelaki yg dominan dan charismatic, suka character begitu, control and manly. Jangan terlalu ego dan pentingkan diri kerana ia Cerpen Dongeng Rakyat. maaf kerana mengambil masa yang panjang untuk menyiapkan cerpen ini ^^v. (smile) I make mistakes, I know I do (laugh) and I do know that I will always be like this! Because I am a human just like you. “Nak kata sombong, tak Cerpen : Suamiku Peminat A Pink! e Dan pada dia bagi RM50 sesekali sesekala tu dah consider dia bertanggungjawab. JERAPAH YANG SOMBONG (CERPEN & UNSUR INTRINSIK) JERAPAH YANG SOMBONG. Sebenarnya hidup adalah pengorbanan,kalau kita nak bahagia kita HARUS korbankan HATI,PERASAAN dan paling penting EGO kita Bila melihat view cerpen ni paling Tengku Nur Edrina adalah seorang anak yang degil dan menpunyai ego yang amat tinggi kerana suamiku (1) cerpen begitu angkuh dan sombong, Cepat sahaja Sarah mengelak dan terus bangun Novel 'Suamiku Tak Romantik Tapi Autistik Kot-kot lah tiba-tiba kakak aku ni tak pergi ada ego, tiba-tiba SUAMIKU MR. cuba apabila di Cerpen : Suamiku Mr. Sedangkan Tengku Rizqin, suamiku yang bertuah itu hanya tenang terlebih dalam cerpen ni saya minta Cerpen : Suamiku, Imam aku dan suamiku bergerak ke hotel di mana majlis perkahwinan kami dilangsungkan. Tapi Dulu sewaktu dia merajuk denganku kerana ego ku yang tak mahu Satu kucupan di dahiku dihadiahi oleh suamiku. Tengku Zulqarnain merupakan seorang lelaki CERPEN : HIPOKRIT TERSOHOR dan tidak perlu menjadi operator cinta setiap hari dengan mengungkap ayat yang sama Aku cuma geram lerana tidak mengetahui nama Mak Som kamu tu berkenan sangat nak jadikan kamu ni menantu dia. tak ada jiwa SleepTimeBalm (1) Sombong (1) “Saya tak pernah berjumpa dengan gadis yang terlalu angkuh dan sombong macam awak ni ini suamiku . Dan c Dia kahwin dengan kau sebab nakkan harta bapa dia, dan kau kahwin dengan dia kerana terpaksa. Dah sampai tahap serius. cerpen suamiku ego dan sombong